Ajankohtaista

Tiedotteet
29.8.2019
»

Oikeusrekisterikeskus on julkaissut hankintailmoituksen ja osallistumispyynnön aiheesta Oikeusavun ja talous- ja velkaneuvonnan tietojärjestelmien ylläpito- ja kehityspalvelut.

28.8.2019
»

Oikeusrekisterikeskuksessa halutaan aktiivisesti kehittää esimiestaitoja, joten päälliköiden tulee suorittaa johtamista tukevia opintoja. Työn ohessa suoritettavalla koulutuksella esimies voi parantaa omaa osaamistaan ja johtajuuttaan. Järjestelmäpäällikkö Sirpa Hovilan mukaan kouluttautuminen tarjoaa kokonaisvaltaisesti pieniä parannuksia ja ahaa-elämyksiä omaan työhön liittyen.

26.7.2019
»

Oikeusrekisterikeskus tarjoaa avoimesti käytettävää tilastollista dataa ylläpitämistään lakisääteisistä rekistereistä. Uudet tiedot tuotetaan ja julkaistaan vuosittain. Viime vuoden tilastoja pääsee nyt tarkastelemaan Tietopalvelu-osiosta.

19.7.2019
»

Oikeusrekisterikeskuksessa suhtaudutaan myönteisesti tekoälykokeiluihin ja robotiikan hyödyntämiseen mekaanisissa tehtävissä inhimillisen ajatustyön tukena. ORK pyrkii soveltamaan robotiikkaa, joka parhaassa tapauksessa tehostaa toimintaa sekä hyödyttää esimerkiksi asiakkaita rahallisesti. Robotiikkakokeilut poikivat helposti myös uusia ideoita ja soveltamiskohteita sekä kannustavat rohkeisiin aloitteisiin.

12.7.2019
»

Oikeusrekisterikeskuksessa on meneillään eORK-hanke, jonka tavoitteena on parantaa kansalaisten mahdollisuuksia asioida sähköisesti. Uusien digipalvelujen myötä Oikeusrekisterikeskuksen palvelujen käyttö helpottuu ja monipuolistuu. Sähköinen asiointi on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2019 lopussa.

Julkaistu 14.2.2019