Ajankohtaista

Tiedotteet
21.10.2019
»

Oikeusrekisterikeskus on vastaanottanut 1431 korvaushakemusta WinCapita-asiassa. Korvaushakemuksissa vaaditaan määrältään yhteensä noin 29,7 miljoonan euron suuruisia korvauksia, jotka on kohdistettu WinCapita-asiassa tuomittujen menettämisseuraamusten täytäntöönpanosta kertyviin varoihin.

8.10.2019
»

Oikeusrekisterikeskuksessa on reilun vuoden ajan ollut käytössä tekstiviestikysely, jolla mitataan asiakastyytyväisyyttä ja kerätään palautetta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Saatujen vastausten perusteella asiakaspalvelu Oikeusrekisterikeskuksessa on kiitettävää, ystävällistä ja asiantuntevaa.

29.8.2019
»

Oikeusrekisterikeskus on julkaissut hankintailmoituksen ja osallistumispyynnön aiheesta Oikeusavun ja talous- ja velkaneuvonnan tietojärjestelmien ylläpito- ja kehityspalvelut.

28.8.2019
»

Oikeusrekisterikeskuksessa halutaan aktiivisesti kehittää esimiestaitoja, joten päälliköiden tulee suorittaa johtamista tukevia opintoja. Työn ohessa suoritettavalla koulutuksella esimies voi parantaa omaa osaamistaan ja johtajuuttaan. Järjestelmäpäällikkö Sirpa Hovilan mukaan kouluttautuminen tarjoaa kokonaisvaltaisesti pieniä parannuksia ja ahaa-elämyksiä omaan työhön liittyen.

26.7.2019
»

Oikeusrekisterikeskus tarjoaa avoimesti käytettävää tilastollista dataa ylläpitämistään lakisääteisistä rekistereistä. Uudet tiedot tuotetaan ja julkaistaan vuosittain. Viime vuoden tilastoja pääsee nyt tarkastelemaan Tietopalvelu-osiosta.

Julkaistu 14.2.2019